Hämta kajak & SUP @ inre hamn

På bryggan nedanför Bastard Burgers (@ Tynäsgatan 10) i inre hamn hittar du Melker Move i Karlstad (karta).

Ta en titt på filmen Melker Move i praktiken och i listan nedanför, så kommer du enkelt att klara dig helt på egen hand!

Innan du åker hemifrån

  • Du har bokat din paddling och är taggad på att komma ut på vattnet. Se till att du har kläder efter väder med dig eller på dig (du kan byta om på bryggan).
  • Se också till att du har med dig din telefon och att den har tillräckligt med batteri. Ladda ner Noké Pro appen (Google play för android) (Appstore för iPhone) och logga in med ditt användarnamn och lösenord. Den behöver du sedan på plats för att låsa upp.

När du kommer hit

  • Kajakerna, paddelbrädorna och utrustningen finns i de olika boxarna och du låser enkelt upp luckan med din app. Luckorna till boxarna är numrerade (1-20) och för att aktivera eller “väcka” låset till luckan trycker du lätt på den runda mottagaren bredvid handtaget på luckan, vilken då lyser rött och ger ifrån sig ett lågt “pip”. I appen på din telefon väljer du att låset ska öppnas. Den runda mottagaren lyser då grönt efter någon sekund och det hörs ett litet knäpp från låset och voila – luckan går att öppna!
  • I boxen finns paddel, flytväst, 2 x kapell (till kajak) och leash (till paddelbräda).
  • När du hämtat ut kajak/paddelbräda och tillhörande utrustning stänger du luckan igen (den låses automatiskt).
  • När du kommer tillbaka öppnar du luckan på samma sätt, hänger/lägger tillbaka kajak, paddelbräda (med fenan mot taket) och utrustning i boxen. OBS! Viktigt att du sätter på transportkapellet ordentligt på kajaken, så att det inte regnar in i sittbrunnen.
  • Stäng sedan luckan igen (den låses automatiskt).