Melker Move i Pampas

Paddla i Pampas är Melker of Swedens brand store i Stockholm. Hos oss i butiken kan du självklart få hjälp med ditt abonnemang, titta förbi under våra öppettider så hjälper vi gärna till!

Har vi inte öppet när det passar dig att paddla? Ingen fara, här kommer en lista med steg som du kan följa och klara dig helt på egen hand!

Starta ditt abonnemang:

  • Registrera dig här på hemsidan
  • När vi har mottagit din betalning kommer du få två mail. Ett för att logga in här på Melker move där du kan boka kajak, prata med andra användare i vårt community och mycket annat. Det andra mailet är från Noké som gör det möjligt för dig att låsa upp våra digitala lås.

Innan du åker hemifrån:

  • Du har bokat din paddling och är taggad på att komma ut på vattnet. Se till att du har kläder efter väder med dig eller på dig. Det finns möjlighet att byta om undanskymt men utomhus på plats.
  • Se också till att du har med dig din telefon och att den har tillräckligt med batteri. Ladda ner Noké Pro appen (Google play för android) (Appstore för iPhone) och logga in med det användarnamn och lösenord du skapat på appen (behöver ej vara samma som här på webben). Den behöver du sedan på plats för att låsa upp.

När du kommer hit:

  • Kajakerna och utrustningen finns på på bryggan, du låser enkelt upp hänglåsen med din app. Låsen är numrerade och för att aktivera eller ”väcka” ett lås trycker du lätt på knappen som finns där en vanligtvis sätter i nyckeln. På din telefon väljer du att låset ska öppnas och voila!
  • Välj ett kapell, det är samma storlek för alla kajaker. Välj en flytväst som passar dig och plocka fram en paddel.
  • Kajakerna ligger på hyllor, identifiera den kajak du har bokat, modellnamn står på kajaken och de är i olika färger. Rulla eller lyft ner kajaken på bryggan och lås in de kajaker och utrustningen som finns kvar och så är du redo för att sticka iväg!
  • När du kommer tillbaka lägger du tillbaka kajaken där du hittade den, hänger upp flytväst och kapell på sin plats i skåpet och ser till att alla låsen återigen är låsta.